8″ & 11″ Free Motion Quilting Hoops

146,50

Beschikbaar via nabestelling

Artikelnummer: GFM0811 Categorieën: ,

Beschrijving

Free Motion quilten op je naaimachine of sit down longarm was nog nooit zo gemakkelijk. De Free Motion Quilting Hoop voorkomt verwondingen aan vingers en handen en geeft tegelijkertijd een excellente grip op je quilt, die je daardoor heel gemakkelijk kunt geleiden. De ring is gemaakt van sterk en duurzaam polyethyleen met een hoge dichtheid (HDPE) en hebben het Martelli anti-slip materiaal aan de onderkant. Een brede groef in de ring zorgt er voor dat je gemakkelijk de ring in kunt gaan met de naaivoet. De ring heeft comfortabele handgrepen voor een goede controle en zorgt er voor dat je handen op veilige afstand zijn van de naald.

De stof wordt niet in de ring gespannen. De ring ligt bovenop de stof en kan gemakkelijk steeds verplaatst worden naar het deel dat je aan het quilten bent.

De 8″ ring is zeer geschikt voor kleine, fijne werkzaamheden, waarbij je je handen graag dicht bij je quiltwerk wilt hebben, de 11″ ring is vooral geschikt voor grotere oppervlakken, als je de ring niet steeds wilt verplaatsen. De beide ringen kunnen afwisselend gebruikt worden voor een optimale controle van al je quiltwerk.

  • 8″ (± 20 cm) en 11″ (±28 cm) diameter aan de binnenkant van de ring
  • 10″ (± 25 cm) een 13″ (±33 cm) complete diameter van de hele ring

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “8″ & 11″ Free Motion Quilting Hoops” te beoordelen