Over ons

Wie ben ik

Ik ben Lieke van Es, 24 jaar en bevlogen quilter en eigenaar van The Colour Bee.

The Colour Bee. De naam zegt waar dit bedrijf voor staat; kleurig (samen) zijn. Dit drukken we uit in de verkoop van prachtige stoffen en patronen en combinaties hiervan. Daarnaast geven we workshops. Wij vinden het gezellig om onze passie met andere te delen. Met kleur kan je iets uitdrukken; zonder woorden iets zeggen. Iedere kleur heeft een andere emotionele uitwerking. Dit zorgt ervoor dat iedereen een andere voorkeur heeft. Welke voorkeur je ook hebt, je geeft een sfeer aan met de kleuren die je kiest. Je kan jezelf of je gezin er blij mee maken, maar ook als cadeau weet het vaak de juiste snaar te treffen. The Colour Bee heeft dan ook een kleurrijk aanbod.

Ik ben een gedreven quilter. In het verleden kon ik niet altijd de kleuren kopen waar ik zo van houd. The Colour Bee is voortgekomen uit de behoefte kwalitatief mooie stoffen en rijke kleurschakeringen te gebruiken. Ik hoop dat ik met de stoffen en pakketten die ik samenstel deze behoefte ook bij anderen vervul. Mooie stoffen van een goede kwaliteit zijn erg kostbaar, maar ik probeer zo voordelig mogelijk in te kopen en dit voordeel met iedereen te delen in de vorm van een scherpe prijs en regelmatig leuke aanbiedingen, zodat deze mooie materialen voor meer mensen bereikbaar zijn.

Voor wie

The Colour Bee is voor iedereen die liefhebber is van het maken van vrolijke quilts. Zowel de ervaren als de startende quilter kan hier zijn of haar hart ophalen. Ervaring is niet belangrijk. De stof spreekt voor zich. Mooie stoffen en plezier zijn de belangrijkste ingrediƫnten voor een uniek resultaat. Als je het lastig vindt om stoffen bij elkaar te zoeken kan je kiezen voor de complete pakketten. Natuurlijk kan je ook zelf de stoffen uitkiezen en ik help je graag hierbij; je koopt de patronen en/of stoffen dan los. Ook mensen die op zoek zijn naar een prachtig cadeau voor zichzelf of een ander zullen hier zeker en vast slagen.

De wereld om ons heen vraagt naar andere keuzes. Waar mogelijk zal ik dan ook proberen altijd zo duurzaam mogelijke keuzes te maken. Dit vind je terug in de keuze van verpakkingen, fabrikanten en materialen.

Ik kijk er naar uit om deze kleurrijke reis samen met u te maken!